top of page

Sok od aronije 750ml 

Naš sok od aronije je 100% matični, bez vode, šećera i konzervansa i dobijen je od organske aronije sa naše plantaže.

Preventivno se koristi 1 časica (0.3-0.5dl) ujutru na prazan stomak. Kod ozbiljnijih zdravstvenih stanja koriste se 2-3 čašice (0.3-0.5dl) dnevno.

SASTAV: 100% matični sok iz organske proizvodnje.

Neto kolicina: 750ml 


 

 

 

Zašto konzumirati sok od aronije?

Svakodnevnom upotrebom, hladnocedjenog soka od aronije, delujete preventivno na mnoge bolesti, popravljate imunitet i ocećate se zdravo i vitalno.Prava je riznica vitamina, minerala i antioksidanata.

Antioksidativna svojstva

Aronija je bogata antioksidansima poput flavonoida, antocijana i vitamina C. Antioksidansi pomažu u neutralizaciji slobodnih radikala u telu, što može smanjiti oksidativni stres i podržati opšte zdravlje.

Podrška kardiovaskularnom zdravlju

Neke studije sugerišu da konzumacija aronije može imati pozitivan uticaj na zdravlje srca i krvotoka. Antioksidansi u aroniji mogu pomoći u smanjenju rizika od srčanih bolesti.​

aronija borovnice

Pomaže imunom sistemu
 

Vitamin C i drugi antioksidansi u aroniji mogu pridonijeti jačanju imunog sistema, pomažući telu da se bori protiv infekcija i bolesti.

Regulacija šećera u krvi

Istraživanja su pokazala da aronija može imati pozitivan uticaj na nivo šećera u krvi, što može biti korisno za osobe s dijabetesom ili one koje žele održavati stabilan nivo glukoze.

Na šta sve dobro utiče sok od aronije?

Srce

Jetra

Bubrezi

Imuni sistem

Raspoloženje

Probava

Naručite naš potpuno organski, matični sok od aronije

bottom of page